Aluminium ligbedden, relaxen in stijl

 

Heb je een zeer drukke baan? Heb je wel eens het idee dat je ontzettend geleefd wordt? Zou je wel eens wat vaker tijd voor jezelf willen hebben om eens even goed uit te rusten? Echte ontspanning begint bij een set prachtige meubels om heerlijk op te relaxen in de tuin. Dé tuinmeubels die hier bij uitstek geschikt voor zijn, zijn natuurlijk tuinbanken en ligbedden, bijvoorbeeld van teak of aluminium. Er is een enorme hoeveelheid keuzes die je kunt maken wat betreft ligbedden. Zo heb je onder andere verschillende materialen. Deze blog zal ingaan op één van deze materialen, namelijk aluminium. Aluminium ligbedden zijn een genot voor echte tuinliefhebbers. Het is dan wel belangrijk dat je aluminium ligbedden kiest van een goede kwaliteit. Daar helpen we je graag verder bij met deze blog. Hopelijk wordt het zo eenvoudiger om een keuze te kunnen maken voor de perfecte aluminium ligbedden.

Omdat er zoveel verschillende mensen zijn, met verschillende lichaamsbouwen en smaken is het voor jou belangrijk dat je een geschikte set aluminium ligbedden kiest. Hopelijk Laat je je inspireren en kies je voor goede kwaliteit aluminium ligbedden die het beste bij jou, jouw lichaam en jouw tuin passen. Hierdoor kun je straks heerlijk tot rust komen op jouw splinternieuwe aluminium ligbedden.

 

Wat is aluminium?

Aluminium is een zeer licht en sterk materiaal. Daarnaast is Aluminium een zeer veel voorkomend element op aarde. Aluminium bezit verder een aantal belangrijke voordelen. Aluminium is gemakkelijk te reinigen, kan niet doorroesten en is zeer onderhoudsarm. Dit maakt aluminium zeer geschikt en populair als materiaal voor tuinmeubelen.

 

Hoe kies je de juiste maat aluminium ligbedden?

Hoewel het zeer logisch klinkt, zal het je verbazen hoeveel mensen niet goed nadenken over het formaat ligbed dat zij aanschaffen. Niets is vervelender dan een mooie set nieuwe aluminium ligbedden besteld te hebben, om erachter te komen dat ze totaal niet lekker liggen. Het is aan te raden om, voor je een set koopt, er echt eerst even op te gaan liggen. Ben je lang? Dan is een lang ligbed natuurlijk een absolute must. Ben je iets minder lang? Let er dan op dat je lekker kunt liggen wanneer je gestrekt ligt, maar ook wanneer je half overeind zit. Biedt het ligbed dan nog steeds voldoende steun? Voelt het prettig om een tijdje op het ligbed te liggen? Dit zijn vragen die je alleen door goed advies en uitvoerig testen kunt beantwoorden, doe dit dus ook!

 

Welke aluminium ligbedden gaan het worden?

Hopelijk heb je door het lezen van deze blog nog meer zin gekregen om een mooie nieuwe set ligbedden te kopen. Het belangrijkste advies wat wij je kunnen geven is om langs te gaan bij een echte tuinmeubel specialist. Dutch Garden is zo’n specialist. Met een ruime showroom in Naarden en een groot team aan deskundige medewerkers is dit een zeer geschikte winkel om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Dutch Garden biedt een uitgebreid assortiment aan aluminium ligbedden aan.

 

Het assortiment van Dutch Garden

Wolfwood aluminium ligbedden

Wolfwood combineert simplistische en elegante elementen in een echt Scandinavische stijl. De materialen die hierbij gebruikt worden zijn van uitsluitend hoge kwaliteit.

Brafab aluminium ligbedden

We blijven nog even in de Scandinavische hoek. Het merk Brafab produceert ligbedden die niet alledaags, maar wel zeer functioneel zijn. Hierdoor springen deze meubelen zeer in het oog. Daarnaast gaan deze ligbedden zeer lang mee en zijn ze zeer scherp geprijsd door de samenwerking tussen Dutch Garden en Brafab.

SUNS aluminium ligbedden

Dutch Garden is de eerste echte Nederlandse SUNS Brandstore. Dit merk is een echte designmerk dat bekend staat om de schoonheid van hun assortiment. Zo hebben zij al eens een designerprijs gewonnen voor tuinmeubelen. Daarnaast werken ze zeer vernieuwend en komen ze soms verrassend uit de hoek. Vanzelfsprekend leveren ze alleen duurzame producten van topkwaliteit.

Bryck aluminium ligbedden

Kies je voor Bryck? Dan kies je voor comfort. Deze ligbedden zijn zeer modern en speels qua uiterlijk.  Daarnaast zijn de aluminium ligbedden van Bryck multifunctioneel. Je tovert ze binnen een handomdraai om tot een zitzak of tafeltje. Daarnaast zijn de aluminium ligbedden van dit merk zeer licht, waardoor ze makkelijk op te bergen zijn.

 

De service van Dutch Garden

Nu is het alleen nog een kwestie om de juiste aluminium ligbedden te kiezen. Dutch Garden heeft een uitgebreide collectie aluminium ligbedden in zijn assortiment. Dutch Garden heeft diverse topmerken in huis en voorziet u graag van deskundig advies. Uniek is ook de videopresentatie service. Op verzoek filmt Dutch Garden alvast de tuinmeubelen waarin u geïnteresseerd bent. Zo krijg je alvast een perfecte  indruk van wat u kunt verwachten. Dat is vooral handig als je van plan bent om online te bestellen. Wanneer je bij Dutch Garden een aankoop doet dan wordt deze helemaal gemonteerd af afgeleverd bij jou in de tuin en zetten het op de juiste plek. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website of kom langs en onze showroom in Naarden!

 

Tot slot…

Tot slot wensen wij jou heel veel succes en plezier met de zoektocht naar jouw nieuwe aluminium ligbedden. Vergeet er vooral niet van te genieten!

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie