Met rope tuinbanken zit je altijd goed

 

Ze staan vaak onder het raam aan de voorkant van een huis, tuinbankjes. Leuke bankjes om een gezellige en gemoedelijke sfeer te verkrijgen. Waar je mensen nog even lekker ziet zitten tijdens de laatste zonnestralen of gewoon even genieten van de gezellige buurt, lekker tijdens het vallen van de avond onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje. Dit soort kleine momenten maken die mooie zomeravonden toch nog net weer een stukje mooier. Wanneer deze banken al gebruikt worden natuurlijk, vaak staan ze er ook puur en alleen voor de decoratie. Maar dan hebben we het alleen nog maar gehad over het effect van de wel bekende bankjes die veel in voortuinen gebruikt worden, maar uiteraard ook fantastisch tot hun recht kunnen komen op diverse andere locatie rondom of misschien wel in huis om die leuke vintage look te verwezenlijken. Maar waarom zou je je beperken tot een bankje van hout? Er zijn namelijk nog zoveel andere soorten die ook geweldig zijn. Zowel qua kwaliteit als hoe deze er uit zien! Creëer je eigen stijl en onderscheid je door bijvoorbeeld te kiezen uit mooie rope tuinbanken.

Of rope tuinbanken nu gebruikt worden voor het opfleuren van je tuin, of enkel zijn geplaatst uit praktische toevoeging voor het compleet maken van meubel set voor buiten. Rope tuinbanken zijn er in vele verschillende maten en stijlen en zijn daarom vaak een leuke aanvulling bij het vormen van sfeer en eigenheid. Er is namelijk altijd wel een bank te vinden die perfect bij jou, je huis en je tuin past! Echter zul je dan wel eerst een keus moeten kunnen maken uit het grote assortiment mooie rope tuinbanken dat er te verkrijgen is.

 

Eigenschappen van de rope tuinbanken

Populaire bankjes voor in de tuin zijn toch vaak volledig van hout. Deze zijn duurzaam, sterk, gaan snel goed samen met een tuin en versterken de natuurlijke tint van je tuin. Maar hier hoef je je keuze natuurlijk tegenwoordig al lang niet meer tot te beperken. Zo kun je ook banken van kunststof of andere materialen kopen. Zo bestaat de trend van tegenwoordig namelijk uit rope.

Rope tuinmeubelen zijn stijlvol en vormen toch wel de trend van 2018. Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar wat zijn dit nu eigenlijk voor tuinmeubelen? Rope tuinbanken zijn gemaakt van, hoe kan het ook anders, van touw. Uiteraard is dit niet een standaard touw dat je even snel in de winkel haalt. Het touw dat voor rope tuinbanken gebruikt wordt, is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. Zodat je er nog jaren van kunt blijven genieten. Tuinmeubelen van rope zien er niet alleen sjiek en tijdloos uit. Deze design tuin meubelen zitten ook nog eens ontzettend lekker! Het is namelijk niet eens nodig om de meubelen van kussens te voorzien. Uiteraard is dit wel leuk om de meubelen van een eigen touche te voorzien om ze helemaal eigen te maken.

Wanneer jezelf graag een bank van rope wil hebben voor in je tuin, kunnen wij deze keuze goed begrijpen. Rope tuinbanken zijn vaak mooi ligt in gewicht en kunnen hierdoor makkelijker verplaatst worden. Wanneer je graag wilt combineren, variëren of gewoon snel genoeg krijgt van een statische indeling is dit natuurlijk een handige bijkomstigheid!

Waar houten tuinbanken behoorlijk onderhoudsvriendelijk zijn, hebben de mooie rope tuinbanken wel iets meer onderhoud nodig. Om het onderhoud tot een minimum te beperken, adviseren wij je om je rope tuinmeubelen tijdens regen buien en de winter maanden naar binnen te halen. Mocht je echter niet de benodigde extra ruimte hebben om de meubelen droog te zetten of om ze naar binnen te halen, dan kun je natuurlijk ook eenvoudig gebruik maken van beschermhoezen voor je rope tuinbanken of welke tuin meubelen dan ook. Je kunt de meubelen op zich prima het hele jaar door buiten laten staan, alleen zullen ze dan wel vies worden door het absorberende vermogen van het touw. Rope tuinbanken zijn makkelijk schoon te maken, dit doe je eenvoudig en snel met bijvoorbeeld groene zeep.

Een partij waarbij je zeker weet dat je met rope tuinbanken letterlijk en figuurlijk altijd goed zit is Dutch Garden. Zij verkopen namelijk enkel de beste merken die beschikken over de beste kwaliteit rope voor hun rope tuinbanken.

 

De rope tuinbanken van Dutch Garden

Dutch Garden is gespecialiseerd in duurzame en mooie tuinbanken. Daarbij komt dat ze ook altijd innovatief zijn met hun uiteenlopende designs. De prachtige ontwerpen die bij Dutch Garden te krijgen zijn dragen bij aan het creëren van een hele zelf samen te stellen sfeer in jouw tuin of rondom je huis. Een extra kwaliteit van deze partij, is dat zij het vanzelfsprekend vinden dat alle producten netjes worden afgeleverd en daarom hanteren ze dan ook een full service delivery. Dit houdt in dat wanneer je jouw droom bank voor buiten besteld heeft, deze netjes bij je thuis bezorgd en in jouw tuin geïnstalleerd zal worden, dit uiteraard alleen wanneer het jou het beste uitkomt.

Zit je echter nog helemaal in het oriënterende proces? Of heb je een aantal geschikte mogelijkheden gevonden? Bij Dutch Garden is het de passie van de medewerkers om de klanten te helpen om tot een perfect keuze te maken, je bent hier dan meer dan in goede handen wanneer het gaat om het vinden van mooie rope tuinbanken! Zo geven ze jou geheel vrijblijvend advies op maat en kunnen ze gepersonaliseerde video’s maken waarin er diverse meubels onder de loop genomen worden. Om een nog betere impressie te geven van de eigenschappen en eventueel van de mogelijkheden door de rope tuinbanken in diverse opstellingen te combineren.

INSTAGRAM #tuininspiratie

#tuininspiratie